Huntonit panelen

Huntonit is een hoogwaardig natuurlijk houtproduct voor plafond- en wandafwerking.

Van houtvezels worden onder hoge druk platen geperst tot een standaard dikte van 11 mm. Het paneel krijgt daarbij zijn oppervlaktestructuur. De in de houtvezels aanwezige natuurlijke hars zorgt voor een sterke binding. De panelen zijn behandeld en afgewerkt met een hoogwaardige acrylaatverf. Huntonit panelen zijn eenvoudig te bevestigen, duurzaam , stootvast en indien nodig, makkelijk over te schilderen.

Tijdens dit, steeds gecontroleerde proces, blijven de cellen van de houtvezels heel. Hierdoor heeft Huntonit de goede eigenschappen als warmte- en geluidsisolatie van hout behouden. Maar daarnaast zijn ze stabiel en slagvast. Het formaat van de panelen en de veer en groef zorgen voor een snelle montage.

Kiest u een plafond, dan kunt u desgewenst ook spotjes installeren (de afgelakte panelen zijn goed bestand tegen de hitte die de lampen produceren). Als u de Huntonit panelen monteert, hetzij in de hal, de keuken of de kamer, etc. kunt u er altijd van op aan dat uw plafond vele jaren meegaat en gedurende een lange tijd zijn fraaie uitstraling zal behouden.

Artikel omschrijving Prijs Prijs per eenheid  
N/A
N/A
N/A