Gevelpanelen

Keralit gevelbekleding
Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Daarnaast wordt Keralit geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Wist u dat Keralit gevelpanelen al meer dan 15 jaar probleemloos als gevelbekleding wordt toegepast en marktleider is in Nederland? Vraag kleurmonsters of een offerte aan om direct prijzen te ontvangen van Keralit gevelbekleding.

Verschillende modellen gevelbekleding
Met de kunststof gevelpanelen van Keralit kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen. In de volksmond staat het bekend als rabatdelen of kunststof schroten..

Keralit sponningdeel 142mm verpakt per 4 stuks en leverbaar in classic en pure design.
Keralit sponningdeel 190mm verpakt per 2 stuks en leverbaar in classic en pure design.
Keralit Potdekseldeel 177mm verpakt per 2 stuks en leverbaar in classic en pure design.

Artikel omschrijving Prijs Prijs per eenheid