Hout- en plaatmateriaal op maat !

Hout- en plaatmateriaal wordt veelal in standaard afmetingen geleverd. Dat kan ook anders!
Brentjens beschikt over een goed geoutilleerde zagerij met computergestuurde machines, waarmee het door u bestelde materiaal op maat gezaagd kan worden. Ook kunnen er verschillende bewerkingen, zoals facetteren, boren en gronden voor u worden uitgevoerd.


Eigen transport

Binnen de bouwbranche zijn betrouwbare en snelle leveringen essentieel. De gestroomlijnde logistiek en de eigen transportafdeling van Brentjens staat hiervoor garant. De medewerkers van onze logistieke dienst zijn gewend aan de complexiteit en hektiek van het logistieke proces. Voor hen vormt het een voortdurende uitdaging de door u bestelde producten op de bouwlocatie af te leveren op de dag en het tijdstip dat u wenst! 

Hierdoor zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat de bestelde producten altijd op het afgesproken tijdstip op de juiste locatie zijn. Het werkgebied omvat Limburg en Zuidoost-Brabant.

Dagelijks leveren

In postcode gebieden 55 t/ 64 leveren we zelfs dagelijks uw materialen als deze de voorgaande werkdag voor 12.00 uur besteld zijn. Niet alléén maar op de stoep, maar onze deskundige chauffeurs leveren materialen met gesloten vrachtauto en kooi-aap op de plek waar u dat wilt (mits praktisch mogelijk). Mocht u na 12.00 uur bestellen dan is levering de volgende werkdag mogelijk, hier gelden echter aparte spelregels voor die onze verkopers u graag toelichten.

Afhaalcenter

Brentjens beschikt zowel in Gronsveld als in Haelen over een Afhaalcenter. Onze medewerkers staan er altijd klaar om u deskundig te adviseren over ons assortiment. 

In onze afhaalcenters kunt u terecht voor hout en plaatmaterialen, maar ook voor deuren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, laminaat en andere houten vloeren, kastenwanden, systeemplafonds en scheidingswanden, isolatiematerialen, lijmen, kitten, profielen, lichtkoepels en vele andere producten. Het assortiment wordt voortdurend aangepast en uitgebreid.

Heeft u haast? Neem dan contct op met onze medewerkers. Wij zetten de materialen graag voor u klaar, dan kunt u snel weer aan de slag.

Montage met oog voor detail

Behalve leverancier van bouwproducten, is Brentjens ook gespecialiseerd in afbouwsystemen. Het bedrijf combineert vakmanschap en oog voor detail met de toepassing van de modernste technieken. Hierdoor zijn opdrachtgevers altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

De medewerkers van Brentjens afbouwsystemen hebben reeds vele gebouwen voorzien van scheidingswanden, systeemplafonds en vloeren. Ook ontwerpt en monteert het bedrijf naar wens complete interieurconcepten waarin kozijnen, deuren, kasten en glaselementen zijn opgenomen. Dankzij het gebruik van verschillende materialen leidt dit tot een inspirerende woon- of werkomgeving. Met innovatieve, veelzijdige oplossingen speelt het bedrijf in op de meest specifieke vormgevingswensen van opdrachtgevers. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, comfort en uitstraling staan hierbij voorop. Afspraak is afspraak en dat is bij ons geen loze kreet !

Erkend Leerbedrijf

Brentjens afbouwsystemen is een Erkend Leerbedrijf. Door nauw samen te werken met regionale opleidingsinstituten, investeert het bedrijf in toekomstige vakmensen. Hierdoor is de continuïteit van de onderneming verzekerd. Daarnaast is er veel aandacht voor de veiligheid en kwaliteit van de eigen medewerkers. Dat laatste blijkt ook uit het feit dat Brentjens afbouwsystemen VCA*-gecertificeerd is. Regelmatig wordt er een toolboxmeeting georganiseerd. Bovendien heeft elke medewerker de VCA-opleiding gevolgd.