BRENTJENS: Daar kunt u mee bouwen...


Brentjens bouwproducten en afbouwsystemen, een vooruitstrevend familiebedrijf, met een historie die al ruim 50 jaar terug gaat. Wij zijn trots op wat we hebben bereikt. Van een handel in hout en plaatmaterialen zijn we uitgegroeid tot een totaalleverancier van een breed assortiment bouwproducten met bijbehorende diensten. Brentjens heeft een goede naam opgebouwd in Zuidoost Nederland, waar twee vestigingen liggen met elk een showroom en afhaalcenter.

Daarnaast is B Home living, waar het interieur centraal staat, een unieke aanvulling op onze bedrijfsactiviteiten. De doelstelling is om onderscheidend te zijn en ons bedrijf verder te ontwikkelen. Mooie voorbeelden hiervan zijn nieuwe concepten als iBouw en het Bouw Experience Center. Onze relaties en afnemers zijn een grote inspiratiebron om de ontwikkeling voort te zetten.


Brentjens is een florerend bedrijf. Het karakter van een echt familiebedrijf is hier zorgvuldig bewaard gebleven en is ook één van de sterke kanten van het bedrijf. In de vestigingen in Haelen en Gronsveld kan de professional terecht voor een uitgebreid assortiment hout, plaat- en bouwmaterialen. Beide locaties hebben bovendien een prachtige showroom en een afhaalcenter voor gereedschappen én bouw- en afbouwmaterialen. Wie bij Brentjens binnenkomt ervaart direct de plezierige sfeer die het bedrijf zo kenmerkt. Opvallend is de persoonlijke aandacht en de goede kwaliteit van zowel het assortiment als de dienstverlening. Brentjens heeft zo’n 70 goed opgeleide medewerkers. Het enthousiaste team staat klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over mogelijke oplossingen. Oók voor vraagstukken, waarop niet direct antwoord kan worden gegeven. Bovendien kan de klant bij Brentjens rekenen op een uitstekende service en een flexibele instelling. In de moderne werkplaats worden producten op maat gemaakt en klanten die materialen komen afhalen, krijgen hulp bij het inladen van de bestelling.