Brentjens Relatiedagen 2019

Op 21 en 22 juni organiseert Brentjens de Relatiedagen 2019 op onze hoofdvestiging in Haelen. 

Een tweedaags evenement waar we onze deuren open zetten en graag willen laten zien waarom we trots zijn op dit mooie familiebedrijf. 

Je wordt ontvangen met een glas prosecco en petit fours en een rondleiding door het bedrijf. Klanten en leveranciers komen direct met elkaar in contact, waardoor er verrassende ontmoetingen en ervaringen zullen plaats vinden. Terwijl een DJ zorgt voor de muziek kan iedereen op het feestplein terecht voor een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er continue leuke activiteiten, waaronder op zaterdag zelfs een aantal helikoptervluchten die je kunt winnen.

We houden je op de hoogte over dit mooie evenement.

Online inschrijfformulierNieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en alle activiteiten tijdens onze Relatiedagen? 
Geef je dan online op via het Online inschrijfformulier.

We hopen je op 21 of 22 juni te ontmoeten! 

Programma

We verwelkomen je als onze gast en laten je met trots ons bedrijf zien. Er staan maar liefst een 60-tal leveranciers die zichzelf en hun producten op hun eigen stand zullen presenteren.
Na de rondleiding kun je op het feestplein terecht voor een heerlijk hapje en drankje. Het eten wordt live bereidt bij de Foodtrucks en is er een DJ aanwezig voor de muzikale aankleding. Ook aan de kinderen is gedacht, zij zullen zich geen moment vervelen.

Vrijdag 21 juni (vanaf 16.00 tot 20.00 uur)
- Krat stapelen
- Rodeostier
- Springkussen
- Ballonvouwen en schminken

Zaterdag 22 juni (vanaf 12.00 tot 16.00 uur)
- Krat stapelen
- Rodeostier
- Springkussen
- Ballonbouwen en schminken
- Suikerspinstand
- Popcornstand
- Segwayparcours
- Helikoptervluchten

Wij wensen jou, alle andere bezoekers en onze medewerkers een fantastische beleving toe! 

Helikoptervluchten !

Win een helikoptervlucht!

Vanaf week 17 verloten we 8 weken lang, elke week een helikoptervlucht! De vluchten vinden plaats tijdens de Brentjens Relatiedagen. 

Wil je ook kans maken op deze mooie ervaring, plaats je bestelling dan zeer eenvoudig online via www.brentjens.nl. Hoe meer bestellingen je online plaatst, hoe meer kans je maakt. Zijn er in het bedrijf meerdere personen die bestellingen bij ons plaatsen? Iedereen maakt individueel kans op deze mooie helikoptervlucht op zaterdag 22 juni tijdens de Brentjens Relatiedagen!

Wil je dit evenement van bovenaf zien? Plaats je bestellingen dan eenvoudig online en win!

Winnaars
Hubo Heel - Cor Boonen
Toine van de Sande Bouw - Toine van de Sande
Soons Interieurbouw BV - Edward Groteclaes
Houtmarkt van Ham - José van Ham
PTM Venlo - Bart Steeghs
Afbouw- en Timmerbedrijf Kaiser - Marcus Kaiser
Bouwbedrijf Verlaak - Maurice Verlaak
Wanten Bouw BV - Raymond Janssen

Krat stapelen

Yes, weer een leuke activiteit vastgelegd! 
Op vrijdag & zaterdag kun je jouw behendigheid testen bij het kratstapelen

Probeer zo hoog mogelijk te komen door de kratjes op te stapelen. Wie de meeste kratten op elkaar stapelt, mag zich winnaar van de dag noemen. Elke deelnemer is gezekerd, waardoor je zeker weet dat je weer veilig met beide benen op de grond terecht komt. Omdat je gezekerd bent kun je maar liefst een toren bouwen tot circa 10 meter hoogte (circa 25 kratten). 

Wie durft! 

Segway parcours

Segway rijden doe je door je evenwicht te bewaren… of juist niet. Door het futuristische uiterlijk lijkt Segway rijden vrij ingewikkeld, maar niets is minder waar! Leun je naar voren, dan rijdt de Segway naar voren. Leun je naar achteren, dan ga je ook naar achteren.

En wat gebeurt er dan als je rechtop gaat staan? Juist, dan sta je stil! Segway rijden gebeurd door middel van je evenwicht. Hoewel de Segway een stuur heeft, twee wielen en een plateau waar de bestuurder op staat, reageert hij niet als een step! Nee, absoluut niet!

De Segway reageert namelijk op alles wat de bestuurder doet. Dankzij de vormgeving en unieke besturing is er geen ander vervoermiddel zo wendbaar. En tanken hoeft niet! De tank wordt namelijk gevuld met elektriciteit. Segway rijden wordt niet voor niets de manier van transport van de toekomst genoemd.

Rodeo Stier

Op je werk soms het idee dat je alle kanten tegelijk op moet, vergeleken met onze Stier is dat nog een makkie! 

Welke cowboy of cowgirl blijft het langste zitten op onze stier?