De naam van de favorietenlijst mag niet leeg zijn

Wakaflex afdichtingsband 140 mm antraciet (5 mtr) - 60520

Artikelnummer
4202080200400
Login voor prijs en bestellen
Wakaflex® is een perfect alternatief voor aansluitingen met traditionele materialen. Het is gemaakt van PIB (polyisobutyleen) met een ondergrond van geanodiseerd - spanningsvrij - aluminium gaas. Het heeft uitstekende afdichtingseigenschappen en is ext...
Voorraad: 13 Haelen: 13 Gronsveld: 0
Haelen
13
Vóór 12 uur besteld, morgen in huis
Gratis geleverd vanaf € 250,-
Voor vakmensen, door vakmensen

Wakaflex® is een perfect alternatief voor aansluitingen met traditionele materialen. Het is gemaakt van PIB (polyisobutyleen) met een ondergrond van geanodiseerd - spanningsvrij - aluminium gaas. Het heeft uitstekende afdichtingseigenschappen en is extreem duurzaam. Wakaflex® kan gemakkelijk met de hand worden aangevormd. Een gewone schaar en eventueel een roller is het enige gereedschap dat u nodig heeft. Dankzij de kleefstrook van butyl is de eerste aanzet op de dakpannen meteen goed. Het resultaat is een strakke aansluiting op de dakpannen, waar de wind geen vat op krijgt. PIB is onschadelijk voor het milieu, 100% recyclebaar en bevat géén giftige stoffen. Wakaflex® kan ook worden verwerkt in metselwerk. Het kan bijvoorbeeld worden ingemetseld als loketten en als 'voet Wakaflex®' in schoorstenen. Doordat het materiaal vulkaniseert, vormt het één geheel met de aansluitstrook op de dakpannen. Verhitting, las- of plak-middelen zijn daarom overbodig. Ook bij opgaand metselwerk in de langsgevel kan Wakaflex® worden ingemetseld. Het aanvormen en verwerken van Wakaflex® gaat zo'n 30% tot 50% sneller dan van traditionele materialen op het dak. Dankzij het lichte gewicht is het materiaal aanzienlijk makkelijker te hanteren. Het is dus ook beter voor de rug! Wakaflex® kan in zeer lange lengtes worden verwerkt; afhankelijk van de rollengte zelfs tot 10 meter uit één stuk! Ook de geperforeerde (en dus in delen te verwijderen) beschermfolie aan de onderzijde draagt bij aan het verwerkingsgemak.

Universele loodvervangende afdichtingsband. Lengte rol: 5 m. Breedte: 140 mm. Overlap: 50 mm. Kleuren: antraciet en rood, bruin op aanvraag. Conform Bouwbesluit.

Afmetingen
Breedte [ETIM] 140
 
Gewicht
Gewicht (kg) 2,7
Gewicht eenheid rol